Even niet

Lieve Beer,

Het is alweer een tijdje geleden dat mama een blog heeft geschreven. Dat kwam niet omdat het zo rustig was dat mama geen inspiratie had om te schrijven. Nee, het was juist erg druk. We hebben veel leuke dingen gedaan in de zomervakantie, zoals zwemmen, naar de dierentuin en andere uitstapjes. Maar het was ook druk met afspraken met zorgverleners. 

Je hebt een flinke groeispurt gehad, waardoor een aantal hulpmiddelen te klein waren geworden. Elke week hadden we wel een aantal afspraken om deze hulpmiddelen opnieuw op maat te laten maken. Daarnaast hebben we ook een aantal afspraken in het ziekenhuis gehad. Controles, overdrachten naar nieuwe artsen en voorbereiding op een keeloperatie die je binnenkort krijgt. Alsof dat nog niet druk genoeg was hebben we ook jouw slaapkamer afgerond. Een bad hebben we zelf op hoogte gemaakt en in de vakantie is het hoog-laag bed geleverd. Wat heerlijk om samen met jou in een groot bed te kunnen liggen :). En wat fijn dat je nu een aparte slaapkamer hebt, een grote jongens slaapkamer met genoeg plek voor jouw hulpmiddelen. Gelukkig is het oranje geval uit de woonkamer ;).

Kortom, een erge drukke periode dus. Een periode waarin ik weinig tijd had om te schrijven, maar eigenlijk ook geen behoefte had om te schrijven. Toen ik begon met deze blog was het een manier voor mij om de dingen die wij meemaakten een plek te geven, om het te verwerken en te kunnen delen. Maar nu heb ik niet langer het gevoel dat ik iets moet verwerken. Ik ben zakelijker geworden in de zorg rondom jou, waardoor er meer tijd en energie is vrijgekomen om aan jou te besteden. Aan de gewone dingen, zoals spelen, kletsen, knuffelen en van elkaar genieten. Eerst genoot ik daar ook van, maar werd ik vooral opgeslokt door de zorg eromheen. Nu voelt dat niet meer zo. 

Dus Beer, voorlopig geen blogs meer. Maar gewoon genieten samen.

Dikke kus mama


Eerder dit jaar vertelde ik dat het niet zo goed ging met me. Ondertussen gaat het een stuk beter. Ik heb mijn rust genomen en hard gewerkt aan de dingen waarmee ik zat. Deze blog heeft me geholpen om mijn verdriet en zorgen over Beer te uiten, maar nu voelt het dat het tijd is om verder te gaan. Mijn eigen ding weer te gaan doen. Ik weet nog niet of ik helemaal geen blogs meer zal schrijven, maar voorlopig zal het rustig zijn op deze blog. Bedankt voor de lieve reacties die ik heb gekregen op de openhartige, emotionele stukjes die ik heb geschreven. 

Ps. Mijn frustratie over het oranje geval kun je hier lezen. En de blog waarin ik bekende dat ik me op voelde, kun je hier lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s