Andere boeg

Lieve Beer,

Vorige week zondag was het Vaderdag. En zoals dat hoort op Vaderdag heb jij papa lekker laten uitslapen, want jij werd pas om half 10 wakker! Dat vonden wij wel fijn :). Daarna hebben we gezellig samen ontbeten en heeft papa jouw cadeautjes uitgepakt.

De rest van de dag was heerlijk ontspannen. We hebben gelezen, filmpjes gekeken en vakantie voorpret gehad. En jij was natuurlijk weer grapjes aan het maken :). Wanneer we jou iets vragen om te doen, bijvoorbeeld een woordje na zeggen of iets aangeven, dan ga jij huilen. Tranen met tuiten. Stiekem kijk je dan onder je oogleden door of het werkt. Maar nee, je moet toch je taakje doen. Dus nu dacht je, ik gooi het over een andere boeg. Toen wij je iets vroegen om te doen begon jij te lachen. Een ontzettende schattige lach. Een giechel vanuit je buik. Tja, dat werkte wel natuurlijk. Wij moesten zelf zo lachen, dat we geen idee meer hadden van wat wij je gevraagd hadden om te doen. Boef!

Liefs, mama


Eerder schreef ik al blogs over de grapjes die Beer maakt. Hij vindt het leuk om papa voor de gek te houden, lees hier. En in deze blog lees je meer over de grapjes die hij maakt voor het slapen gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s