Evenwicht

Lieve Beer,

Wat heb je ons deze week weer verrast. Je pakt papa nu vast bij zijn schouders als hij je draagt, waardoor jij je evenwicht houdt en zelf je hoofd overeind houdt. Wat een mijlpaal weer. Je wordt niet alleen sterker, maar je lijkt je ook meer bewust te zijn van je eigen mogelijkheden.

Ook mama is weer wat meer in evenwicht. Eerder miste ik de balans tussen zorg (vooral het regelwerk) en ontspanning, nu probeer ik daar goed op te letten. In de ochtend doe ik de dingen die ‘moeten’ en ’s middags doe ik alleen dingen die ik wil. Het helpt ook nu we jouw slaapkamer hebben verplaatst uit de woonkamer, waardoor we niet steeds geconfronteerd worden met de zorg voor jou, maar weer een plek hebben waar we als gezin kunnen ontspannen. Jij hebt een nieuwe mooie slaapkamer gekregen :).

Liefs mama


Beer verrast ons de laatste tijd steeds vaker, lees hier de blog over een eerdere mijlpaal. In deze blog vertel ik hoe moe ik me voelde een paar maanden geleden. Met de app Daylio heb ik meer inzicht gekregen in de dingen die me energie geven en energie kosten, waardoor ik nu betere keuzes kan maken.

Hoe bewaren jullie de balans tussen zorg en ontspanning?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s