Onder de indruk

Lieve Beer,

Ik schreef al eerder dat jij gek bent op muziek. Dat is in de tussentijd alleen maar meer geworden. Niet alleen luister je naar ‘Kinderen voor Kinderen’, ‘Nijntje’ en ‘Poesje Miauw’, maar ook klassieke muziek of pop vindt je leuk.

Soms kijken we samen naar videoclips. Ik zoek dan natuurlijk wel naar clips die geschikt zijn voor jouw kinderoogjes, dus geen blote billen ;). Jouw favoriete muziekclip is ‘Blendid Family’ van Alicia Keys. Jij bent zo onder de indruk wanneer zij begint te zingen, je lijkt wel in trance. Geweldig om te zien, papa en mama liggen dan in een deuk. Ook zelf muziek maken vind jij leuk, zeker met een app waarbij de dieren gaan dansen op jouw gecomponeerde deuntje.

Ik verheug me erop nog meer muziek met jou te gaan ontdekken.

Liefs mama


Lees hier de blog ik eerder schreef over samen muziek luisteren. En kijk hier de clip ‘Blendid Family’ van Alicia Keys. Met deze app maakt Beer zelf muziek, hele leuke app, niet alleen voor peuters, maar ook voor ouders ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s