Expert in Beer

Lieve Beer,

Jij kent mama alleen als ‘mama’. Maar voordat jij er was, was mama interieurontwerper. Ik besteedde mijn dagen aan ontwerpen, had afspraken met opdrachtgevers en runde een eigen bedrijf. Nu heeft mama een nieuwe expertise. Expert in Beer.

Ik heb een keer gelezen dat wanneer je 10.000 uren ergens in oefent je jezelf expert mag noemen. Nou, bij deze. Nu besteed mama haar dagen aan spelen, therapieën en afspraken met zorgprofessionals. En daar geniet ik met volle teugen van! Nou ja, vooral van het eerste. Ik vind het heerlijk om met jou te spelen en te zien hoe jij je ontwikkelt tot een geweldig mensje. Om zoveel mogelijk tijd voor jou te hebben, heeft mama een tijdje geleden besloten om (voorlopig) te stoppen met werken. Nu twijfel ik. Want van jou krijg ik energie, maar het ‘gedoe’ eromheen kost energie. Waardoor ik me nu op voel. Ik mis mijn eigen ding, mijn creativiteit. Dus mama heeft een aantal ideeën hoe ik de zorg voor jou kan combineren met mijn eigen ding. Geen zorgen, ik hou nog genoeg tijd over om lekker te spelen en te geinen met jou :).

Liefs mama


Deze blog is één van de manieren waarop ik mijn creativiteit kwijt kan. Ik kan hier mijn verhaal vertellen, hopelijk anderen inspireren en een mooi dagboek maken voor Beer.

Hoe combineren andere ouders van zorgintensieve kindjes de zorg met werk? Ik ben erg benieuwd. Laat een reactie hier achter of op Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s