Iets vergeten

Lieve Beer,

‘Mama, je bent iets vergeten…’ dat is ons grapje. Mama is namelijk een beetje vergeetachtig. Wanneer ik je aankleed vergeet ik weleens je korset of je spalken aan te doen. Wanneer ik de sondevoeding aansluit vergeet ik weleens het klemmetje open te zetten, waardoor de pomp begint te piepen. Wanneer ik je in de staplank zet vergeet ik weleens het tafeltje. Maar dan kijk je me aan met een bepaalde blik en een klein lachje en dan weet ik het!

Dan zeg ik ‘mama, je bent iets vergeten!’ en dan lig je in een deuk. Als ik dan vraag wat ik ben vergeten wijs je ernaar of maak je een gebaar. Uiteindelijk komt het dus altijd goed :).

Liefs mama


Het gevoel dat ik altijd ‘aan sta’ zoals ik in een eerdere blog beschrijf, heeft niet alleen te maken met het verdriet dat me soms overvalt. Ook met het gevoel te hebben dat ik altijd alert moet zijn, alert op de kleine dingetjes zoals ik hierboven beschrijf.

2 gedachtes over “Iets vergeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s