Spannend

Lieve Beer,

Gisteren had jij een afspraak in het ziekenhuis die mama stiekem toch wel een beetje spannend vond. Afspraak bij de cardioloog, omdat de kinderarts ruis hoorde op jouw hart. Ze zei tegen me dat ik me echt geen zorgen hoefde te maken, maar dat ze voor de zekerheid de cardioloog wilde laten kijken.

Maar ja, geen zorgen maken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Anderhalf jaar geleden, bij de laatste controle bij de cardioloog, zag jouw hart er goed uit. Jij hoefde pas over drie jaar terug te komen op controle. Wat een opluchting! Maar toen de kinderarts een paar weken geleden ruis hoorde en ze ons doorverwees naar de cardioloog, kwamen de zorgen weer. Geen grote zorgen, want de signalen waarvoor de cardioloog ons had gewaarschuwd, kortademig en snel moe, had jij niet. Maar toch, sluimerende zorgen. En gisteren was het dus zover. Papa ging met jou naar het ziekenhuis en wat was mama blij toen ik een berichtje kreeg dat alles goed was! Jouw hart ziet er goed uit en je hoeft pas over drie jaar terug te komen, wat een opluchting (weer) :).

Liefs mama


Lees hier de blog over de afspraak met de kinderarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s