Hoera

Lieve Beer,

Gefeliciteerd met je derde verjaardag! Hoera! Je vindt het zo leuk om jarig te zijn, je geniet met volle teugen van alle aandacht :). De slingers die ophangen, de grote drie die voor het raam staat, de taart met drie kaarsjes, je neemt het allemaal met grote ogen in je op. Met een lach van oor tot oor kijk je naar ons terwijl wij voor je zingen en gekke dansjes doen. Wij genieten net zo hard met je mee.

Maar tijd is eigenlijk best een raar ding. Van één kant lijkt het heel snel te gaan, de clichés zijn waar, gisteren was je nog een baby, nu ben je een peuter. Van de andere kant denk ik ‘pás drie jaar’? We hebben samen al zoveel meegemaakt, dat ik het gevoel heb dat je al veel ouder bent. Ook het afgelopen jaar hebben we samen veel meegemaakt. Hele mooie dingen, maar ook moeilijke dingen. Het gevecht voor sommige hulpmiddelen was zwaar, de noodzaak van hulpmiddelen was pijnlijk. Maar ik kijk vooral terug naar de mooie vakanties die we samen hebben gehad en hoe jij je hebt ontwikkelt. Hoe sterk je bent geworden, hoe je steeds meer contact zoekt, hoe lief je kan zijn, hoe stout je kan zijn :).

Lieve Beer, je hebt onze wereld drie jaar geleden op zijn kop gezet. Maar ik had er geen moment van willen missen. Jij bent sterker geworden, maar wij ook.

Liefs mama


Elk jaar schrijf ik een brief aan Beer op zijn verjaardag. Deze schrijf ik in een notitieboek, achter de brief plak ik een paar foto’s en achterin het mapje stop ik wat geld, zo heeft hij een mooi cadeau op zijn achttiende verjaardag.

2 gedachtes over “Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s