Hij is er

Lieve Beer,

Hoera, hij is er! De elektrische rolstoel. Jee, wat is ons geduld op de proef gesteld, maar hij is er en wat zijn we er blij mee! Misschien een beetje raar om zo blij te zijn met een rolstoel, maar wij gunnen jou de vrijheid en zelfstandigheid zo ontzettend. En die grote lach op jouw gezicht maakt die maanden stress helemaal goed.

Gisteren werd hij geleverd, net op tijd voor jouw verjaardag. Wat een geweldig verjaardagscadeau! Met een ontzettende big smile ging jij op onderzoek uit. Mama had de stopknop al in de aanslag, want sturen en stoppen moet jij natuurlijk nog leren. Maar aan jouw enthousiasme zal het niet liggen.

Veel plezier ermee, lieve Beer! Kus mama


Lees hier de blog die ik eerder schreef over hoe ons geduld op de proef werd gesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s