Dankbaar

Lieve Beer,

Gisteren vertelde mama aan jou dat ik op ben. Ik vond dat best moeilijk om te delen. Is dat wel iets waarvan ik wil dat jij dat later terug leest? Aan de andere kant, zo voel ik me nu en waarom mag jij dat niet weten? Ook vond ik het moeilijk om het te delen met anderen, want niet alleen jij leest deze blog, maar ook anderen.

Nu ben ik heel blij dat ik het heb gedaan, want sinds ik het heb toegegeven voel ik me eigenlijk al een heel klein beetje beter. En ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve reacties die ik gekregen heb. Niet alleen van vrienden, maar ook van volgers. Ik voel me daardoor minder alleen en beter begrepen. Dank jullie wel!

En jij Beer, jij helpt me ook. Want jij bent de laatste tijd toch een potje lief! Eigenlijk maak je het me onmogelijk om verdrietig te zijn. Je geeft me de hele tijd kusjes, je aait over mijn wang, je brabbelt zelfs meer en je zoekt veel contact met me.

Dank je wel, lieve Beer. Kus mama


Lees hier de blog die ik gisteren deelde over hoe ik me voel.

2 gedachtes over “Dankbaar

  1. B voelt waarschijnlijk feilloos aan hoe mama zich voelt en ik geloof echt dat hij jou aan het steunen is! Prachtig! Neem je rust lieve mama, ook JIJ bent jouw eigen tijd en aandacht waard, zodat je jouw energie uiteindelijk weer aan je gezin kunt geven. Veel liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s