Grapjas

Lieve Beer,

Je bent zo’n grapjas! Ook al ken je pas een paar gebaren en zeg je maar een paar woordjes, toch maak je leuke grapjes. Daar word ik zo vrolijk van. Voorheen brabbelde je ‘opa’ als ik vroeg ‘wie ben ik’. En lachen dan! Nu hou je papa voor de gek.

Wanneer we je naar bed brengen aai ik over je wang en zeg ik ‘Beer, ik vind je lief’. Jij aait dan met een big smile over mijn wang, waarmee je wilt zeggen dat je mij ook lief vindt. Dan steek je jouw handje uit naar papa, maar als papa dan zijn gezicht naar jou toe brengt zodat je hem over zijn wang kan aaien, trek je snel je handje terug. En dan lig je in een deuk! Kleine boef van me :).

Liefs mama


In een eerdere blog vertelde ik al over dat Beer lief gebaart en hoe gelukkig ik daarvan wordt. Dat hij er nu een grapje van maakt, maakt het nog leuker.

Beer gebarentaal leren staat nu op een laag pitje. We merken dat hij in zijn motoriek te beperkt is om meer gebaren te maken. We hopen dat hij met de spraakcomputer zich beter kan uiten. Beer blijft natuurlijk wel naar de filmpjes van Lotte en Max kijken, daar is hij fan van :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s