Samen lezen

Lieve Beer,

Jij bent gek op voorlezen! Je vindt het misschien nog wel leuker dan de iPad :). Mama leest jou dan ook veel voor. We zitten naast elkaar, ik hou het boek vast en jij bladert. Elke keer als je bladert zeg je heel trots ‘Ikke’.

Soms laat ik even stiltes vallen, kijken of jij de gaten opvult. En ja hoor, enthousiast zeg je dan ‘Oh’. Elke woordje op dit moment is bij jou ‘Oh’. Maar dat geeft niet, mama is trots op jou, dat je met zoveel enthousiasme mee leest.

Maar soms wil mama wel eens iets anders lezen, iets voor mezelf. Dan geef ik jou een plaatjesboek en dan ga ik even lezen in Lotje&Co. Dan zitten we in stilte naast elkaar, ieder verdiept in zijn eigen boek. En dat is ook prima.

Liefs mama


Lotje&Co is voor gezinnen met een zorgintensief kind. Het bestaat uit een website met blogs, artikelen en nieuwtjes en een tijdschrift. Het is de eerste patiëntenvereniging waar ik me voor heb aangemeld. Ik herken veel in de verhalen op Lotje&Co; de zorgen, de frustraties, de vragen, maar vooral liefde en humor.

In deze blog vertel ik meer over het thema levend verlies waarover Lotje&Co regelmatig schrijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s