Een nieuw gezicht

Lieve Beer,

Vandaag hadden we een afspraak met een nieuwe arts. Aangezien het een kennismakingsgesprek was, was er veel te bespreken. Zoveel dat we gelijk een vervolgafspraak hebben gemaakt. Wat jij de afgelopen jaren hebt meegemaakt en wat de komende tijd nog te gebeuren staat, was niet in één consult te bespreken.

Mama vond het ook wel confronterend om een samenvatting te geven van de laatste jaren. En eigenlijk ook best moeilijk. Want ondanks dat ik altijd netjes aantekeningen maak na elk gesprek en alle brieven bewaar, heb ik toch geen overzicht of samenvatting zo kant-en-klaar liggen. Dus moest ik nu alles uit mijn hoofd doen, niet heel handig. Jij was gelukkig heel lief, je liet je van je beste kant zien :). Je lachte lief en was geduldig aan het spelen met je stickers. Over een maand hebben we de vervolgafspraak, dan gaat mama proberen beter voorbereid te zijn.

Liefs mama


Ik vraag me af hoe andere ouders het overzicht bewaren van alle medische en therapeutische informatie? Houden jullie dit digitaal bij of in een schrift? Een echt dossier of gewoon wat kladjes? Laat iets weten in de reacties of op Instagram.

In deze blog kun je een samenvatting lezen van een aantal veranderingen de laatste tijd. Eigenlijk is mijn blog voor Beer al een soort dossier :).

2 gedachtes over “Een nieuw gezicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s