Voorjaar

Lieve Beer,

Het is heerlijk weer! De zon schijnt en het is zelfs warm genoeg om lekker te kunnen wandelen. We gaan kijken naar de dieren op de kinderboerderij of op de brug naar de auto’s die onder ons door rijden. Mensen zijn vrolijk, ze ruiken het voorjaar in de lucht. Iedereen lacht naar elkaar :).

En wij lachen terug, maar ik voel me een beetje dubbel. Ja, blij met het zonnetje op mijn gezicht terwijl we wandelen en jij lekker kletst en lacht. Maar ook wel verdrietig, omdat ik weet dat de zomer eraan komt en dat is, sinds jij er bent, mijn minst favoriete seizoen. Het is het seizoen dat kinderen lekker buiten spelen, ze spelen in het zwembadje of in de zandbak. Ze rennen rond, gaan schommelen of van de glijbaan. Dingen die jij niet kunt, niet zelf tenminste. Terwijl ik je dat zo gun. Maar ik geniet ontzettend van onze wandelingen samen en ik hoop jij ook.

Liefs mama


Beer gaat naar de therapeutische peutergroep bij Adelante. Zij zijn een actie gestart om een geschikte speelplaats te maken voor kindjes met een beperking, zodat zij ook kunnen genieten van het buiten spelen. Mochten jullie ook een bedragje willen doneren, klik hier.

Beer zit in de rolstoel terwijl we wandelen, thuis kan hij wel zelf stapjes zetten, hoe dan? Lees er hier meer over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s