Ik vind je lief

Lieve Beer,

Je kent nu een aantal gebaren en je vindt het zo leuk om ze te gebruiken. Wanneer je een filmpje kijkt of ons een woord hoort zeggen waarvan je het gebaar kent, zie ik je vol enthousiasme het gebaar (proberen te) maken.

Vooral de woorden ‘dankjewel’, ‘klaar’ en ‘iPad’ vind je leuk om te gebaren. Ik ben dan zo trots op je! Maar wanneer je gebaart ‘Mama, ik vind je lief’, oh dan smelt ik…

Ik vind jou ook lief, Beer, heel lief.

Kus mama


Het gebaar voor lief is een aai over je eigen wang. Maar Beer aait over míjn wang, wanneer hij wilt zeggen dat hij me lief vindt. Wil je precies weten hoe je dit gebaar maakt of andere gebaren? Ik gebruik hiervoor de app Kwebl Gebarentaal. Deze app laat duidelijke filmpjes zien en is makkelijk in gebruik.

Beer doet vele lieve dingen waarvan ik smelt, lees in deze blog nog een voorbeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s