Altijd aan

Lieve Beer,

Ik weet niet hoe vaak ik al ‘In de Maneschijn’ heb gehoord. En ‘Hupsakee’. En ‘Fur Elise’. Jij houdt van muziek! Je zet de muziek zelf aan aan op je iPad en je hebt zelfs al voorkeuren voor bepaalde instrumenten, zoals cello en saxofoon. Maar soms wilt mama ook wel eens iets anders horen.

Dan luisteren we samen naar pop. Ook dat vind je mooi en je merkt niet dat mama soms een traantje moet laten. Soms raakt een zin uit een nummer me zo, dat ik er emotioneel van wordt. Voordat jij er was had ik dat niet, maar sinds jij in ons leven bent, heb ik het gevoel dat ik altijd ‘aan sta’. Er hoeft maar iets te gebeuren, klein of groot, en ik raak even uit balans. Dan overvalt me het verdriet. Gelukkig duurt dat vaak maar even, zodat ik daarna weer kan genieten van jou en de mooie dingen die we samen meemaken.

Ik verheug me erop om nog meer muziek met jou te luisteren, te zien, te ontdekken en te maken.

Liefs mama


Levend verlies noemen ze dat ook wel, mijn gevoel van altijd ‘aan staan’. Lotje&Co heeft er een heel nummer aan gewijd.

In deze blog lees je meer over de vele veranderingen van de laatste tijd, dat verklaart ook wel waarom ik emotioneel ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s