Gloeien

Lieve Beer,

Vandaag zei papa tegen mij ‘Ik zie je gloeien vanbinnen’. Dat was waar, ik gloeide inderdaad, ik straalde, de liefde spatte eraf. We hadden een lekker relax dagje, we zaten naast elkaar aan tafel, ieder op z’n eigen iPad. Jij speelde spelletjes en keek filmpjes en ik schreef blogs.

En opeens keek je naar me, je kijkt vaker naar me natuurlijk, maar je keek zo vol liefde naar me en toen zei je ‘mama’ en pakte mijn arm vast. Je wilde dat ik je hielp met een spelletje. Zo hebben we een hele tijd samen gespeeld. Nu klinkt het misschien alsof je dat anders nooit doet. Dat is niet zo, maar je doet het niet vaak. Hoe klein je ook bent, je wilt het altijd zelf doen. Maar nu wilde je samen met mij spelen, uit jezelf. Je vroeg mij om te spelen, ik niet jou. Ja, daarvan werd ik heel blij, dan gloei ik inderdaad vanbinnen.

Liefs mama


Samen met Lego spelen, daar worden we ook altijd blij van. In deze blog lees je daar meer over.

2 gedachtes over “Gloeien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s