Cheeky boy

Lieve Beer,

Afgelopen weken zijn we samen door Schotland gereisd, een roadtrip met z’n drietjes. Wat was het geweldig! We hebben zo genoten, van de prachtige natuur en de rust. We hebben onze ogen uitgekeken, het was zo indrukwekkend. En wat waren de mensen aardig!

Zoals in dat ene hotel waar we die super mooie kamer kregen, omdat dat handiger was met de rolstoel dan in de standaard kamer. En die aardige meneer die een wandeling voor ons had uitgestippeld, zodat we makkelijker konden wandelen met jou. En dat andere hotel met die handige ramp voor jouw rolstoel, zodat we niet hoefde te tillen. En die mevrouw die jou ‘Cheeky boy’ (brutaal aapje) noemde, zij was dol op jou! Iedereen was dol op jou en jij genoot er ook van. Ik hoop stiekem dat je er later toch iets van kan herinneren. En zo niet, we hebben in ieder geval veel foto’s gemaakt en alle verhalen opgeschreven.

Ik verheug me op ons volgende avontuur, liefs mama


Ik wil met dit verhaal andere ouders inspireren om, ook met een kindje met een beperking, te kiezen voor een vakantie die jullie graag willen. Je niet op voorhand te laten tegenhouden door die beperking, want uiteindelijk zijn er (bijna) altijd oplossingen. Ja, soms kost dat meer moeite, maar het is het absoluut waard!

Een ontspannen vakantie hadden we wel nodig na de vele veranderingen van afgelopen tijd, in deze blog lees je daar meer over.

4 gedachtes over “Cheeky boy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s