Veranderingen

Lieve Beer,

De meeste mensen houden niet zo van veranderingen. En de laatste tijd is er heel wat veranderd in ons leven. Dus je kan je voorstellen, dat het even pittig was voor papa en mama. Gelukkig ben jij er altijd om ons aan het lachen te maken :). Bij deze een samenvatting.

De aanvragen vliegen ons de laatste tijd om de oren. Aanvragen voor hulpmiddelen, onder andere een toiletstoel en tillift. Nu jij groter wordt is dat wel nodig. En een nieuwe aanvraag voor PGB, aangezien het eind van het jaar in zicht is. We hebben onze auto ingeruild voor een rolstoelbus, na lang wikken en wegen. Fijner voor papa’s en mama’s rug, maar met name fijner voor jou, want van al dat gesjouw werd jij niet vrolijk. We hebben beneden een bad- en slaapkamer voor jou gemaakt, omdat je te zwaar werd om naar boven te tillen. Zelf ontworpen en zelf gemaakt, best wel trots. En we hebben deze week te horen gekregen dat jij misschien een operatie nodig hebt aan jouw heup, aangezien deze scheef groeit. Kortom, poeh!

Maar is er is een lichtpuntje, namelijk vakantie! Binnenkort gaan we naar Schotland :). Een rondreis in de Schotse Hooglanden. We hebben er super veel zin in!

Liefs mama


In deze blog vertel ik meer over de frustratie die het aanvragen van hulpmiddelen met zich mee brengt.

En hier kan je meer lezen over hoe onze reis naar Schotland gegaan is.

4 gedachtes over “Veranderingen

  1. Oei dat is weer vervelend voor Beer, en gaat weer een hoop energie kosten….maar Hopelijk draagt de operatie bij aan weer een goede stap in de ontwikkeling van Beer……
    Wat heerlijk dat jullie naar Schotland gaan! Binnenkort schrijf je…..betekent dat dat jullie in de winter nog gaan?

    • Ja die operatie was wel even schrikken. Deze is misschien niet noodzakelijk, maar het kan wel bijdragen aan zijn ontwikkeling. Tja, wat is dan een juiste keuze? Dat gaan we de komende weken met de artsen bespreken. We gaan inderdaad deze winter nog ☺️ we hopen het Noorderlicht te kunnen zien 🤞

  2. Tjonge, wat een gedoe met die hulpmiddelen :-(. Gaat Beer mee naar Schotland, in welk seizoen gaan jullie en wat voor soort rondreis heb je geboekt? (ben verder helemaaaal niet nieuwsgierig 😉

    • Haha… niet erg hoor 😉 Vind het leuk erover te vertellen. Beer gaat zeker mee, we gaan in januari (hopen het Noorderlicht te zien) en we volgen de rondreis die in de Lonely Planet (magazine) staat. Ik heb nu ongeveer de helft geboekt, de rest wil ik deze week doen. Ik denk dat ik tzt wel een blog schrijf over de rondreis die we maken, want ik heb al veel enthousiaste reacties gekregen 😄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s