Geduld

Lieve Beer,

Als mama jou een wijze raad mag geven, dan zou het zijn ‘geduld is een schone zaak’. Het heeft geen zin om je op te winden, wacht geduldig af, dan wordt je beloond. Maar soms wordt je geduld op de proef gesteld en dan mag je best even met je vuist op tafel slaan. Vandaag was zo’n dag.

Om je verder te kunnen ontwikkelen heb jij hulpmiddelen nodig. En die hulpmiddelen, tja, daar hebben we zelf weinig over te zeggen. Daar zijn veel instanties bij betrokken en dat is een proces dat lang duurt. En hoe langer het proces duurt, hoe langer jij moet wachten. Wachten om je verder te ontwikkelen. En dat vinden mama en papa frustrerend. Want wij willen dat jij je kunt ontwikkelen op jouw tempo en niet op het tempo bepaald door instanties. Dus vandaag was mama’s geduld op en heb ik met de vuist op tafel geslagen. Of het heeft geholpen? Dat moeten we afwachten. Geduld is een schone zaak :).

Liefs mama


Ja, het heeft geholpen. Niet dat de hulpmiddelen sneller geleverd worden, maar de communicatie is wel beter en dat scheelt een hoop frustratie. Ondertussen hebben we een aantal hulpmiddelen gekregen zoals de toiletstoel en tillift. In deze blog vertel ik meer over de tillift.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s