Eerste stapjes

Lieve Beer,

Vandaag heb jij je eerste stapjes gezet! Wauw, wat zijn we trots. Je hebt dat niet alleen gedaan, maar met behulp van een heel cool apparaat. Een soort crosstrainer, maar dan met een motor. Wij vonden het wel een beetje spannend. Je vindt het leuk om te staan op de staplank, maar zou je lopen ook leuk vinden?

Maar je vond het hartstikke leuk! Je vond het helemaal niet eng, wat mama zich wel een beetje kon voorstellen. Nee hoor, jij leek het wel grappig te vinden dat je benen bewogen. We merken dat sterker bent geworden, want je hebt geen last ervan dat je minder ondersteunt wordt dan in de stoel of staplank. Daar werden wel even emotioneel van. Wie had dit gedacht een jaar geleden?

Beer, je bent een bikkel! Liefs mama


Het apparaat waarmee Beer loopt heet Innowalk. Dit filmpje maakt meer duidelijk. Geweldige service van Made for Movement, bedankt daarvoor Bart!

In deze blog kan je lezen meer lezen over de beurs waar we de Innowalk voor het eerst hebben gezien.

2 gedachtes over “Eerste stapjes

  1. Fantastisch dat jullie dit hulpmiddel hebben gevonden! Dan zie je maar hoe belangrijk het is om creatief te zijn en steeds weer te zoeken naar nieuwe hulpmiddelen. Respect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s