Grote lach

Lieve Beer,

We zijn samen naar de Rehacare beurs in Düsseldorf geweest. Een grote beurs met met heel veel hulpmiddelen. We waren erg benieuwd welke hulpmiddelen we konden vinden om jou nog meer te helpen ontwikkelen.

We waren vooral benieuwd naar technische ontwikkelingen en we hebben inderdaad een paar indrukwekkende dingen gezien. Zoals een robot (Prodrobot) die de bewegingen van lopen en fietsen nabootst voor kinderen die dat niet zelf kunnen. En een Exoskeleton (ReWalk), een draagbare robot die je helpt lopen wanneer je dit zelf niet kunt. Maar we waren vooral onder de indruk van de Innowalk van Made for Movement, een soort gemotoriseerde crosstrainer. Dat zou geweldig zijn voor jou!

Het was een vermoeiende, maar ook leuke dag. Jij kreeg aandacht en cadeautjes en zat dus met een grote lach in je rolstoel :).

Liefs mama


Op de Rehacare beurs in Düsseldorf zijn veel hulpmiddelen te zien. Veel van hetzelfde, zoals rolstoelen, aangepaste bedden en tilliften, maar ook innovatieve producten zoals hierboven beschreven. Ik had wel verwacht dat er ook meer speelgoed en kleine producten voor dagelijks gebruik zouden zijn, die heb ik gemist. Maar misschien is daar een andere beurs voor. Iemand tips?

In deze blog vertel ik meer over de eerste stapjes die Beer zet met behulp van de Innowalk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s